Sticker EDET

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ

ListaXS2

ΚΕΦΙΑΠ

kefiap2

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΣΘΕΝΗ

Search REC

ΜΗΤΡΩΟ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Mitroologo1

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Anasfalistoi XS2

ΥΓΕΙΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρουσιάζονται κυρίως πραγματικές καταστάσεις διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ. Ευρωπαίοι πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν, να σπουδάσουν ή να αναζητήσουν ιατρική περίθαλψη σε άλλη χώρα της Ένωσης.

dark blue el-s

 

Υλικό από την ιστοσελίδα του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» το οποίο ασχολείται με την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων.

pedtraumalogo

foodpyramid1

Βρείτε μας στον χάρτη

Xartis



8Η ΜΑΪΟΥ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΜΕΡΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΙΜΙΑΣ

Την Πέμπτη 7/5/2015 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Γ. Ν. Ξάνθης για την Παγκόσμιο Ημέρα της Μεσογειακής Αναιμίας που γιορτάζεται σήμερα παγκοσμίως.

Έλαβαν χώρα ομιλίες από τον Διευθυντή της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας κ. Γ. Ξανθοπουλίδη και από τον Επιμελητή κ. Α. Γκουτζουβελίδη.

Επακολούθησαν βραβεύσεις από τους αντιπροσώπους του Συλλόγου Πασχόντων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΟΜΙΛΙΑ κ. Α. ΓΚΟΥΤΖΟΥΒΕΛΙΔΗ

 

ΟΜΙΛΙΑ κ. Γ. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΙΔΗ

 Προσφώνηση

Αναζητούσα αυτές τις μέρες που μου ανατέθηκε το Θέμα της ιστορίας την Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας, να βρώ μία λέξη ή μία φράση που να περικλείει όλο αυτό που επιτελέστηκε τα 25 χρόνια που είμαι επικεφαλής της. Η μόνη λέξη που ίσως απέδιδε την κατάσταση που επικρατούσε πριν και μετά την μεταστέγαση του Νοσοκομείου είναι "αναδυθήκαμε". Αναδυθήκαμε από τα σκονισμένα σκοτεινά υπόγεια του παλιού νοσοκομείου στο φως. Τόσο ουσιαστικά όσο και μεταφορικά. Το σκοτάδι και τη σκόνη τα κουβαλούσαμε και στην ψυχή μας, αυτό αλλοίωνε το θυμικό μας άλλαζε την συμπεριφορά μας. Υπήρχε επιθετικότητα, υπήρχαν εκρήξεις, υπήρχαν ενοχές, μυστικότητα, καχυποψία.

Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για μένα, η εκδήλωση αυτή με συγκινεί ιδιαίτερα. Τα ίδια τα παιδιά ανέλαβαν να διοργανώσουν την γιορτή, τα ίδια τα παιδιά αναλαμβάνουν την ενημέρωση, από τα ίδια τα παιδιά αναδύθηκα στο φως.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά το καθένα ξέχωρα, όχι την ομαδοποιημένη προσφώνηση στους πάσχοντες, να ευχαριστήσω την Ελένη, την Αγάπη, τον Θωμά για την διοργάνωση, όλα τα παιδιά, γι' αυτό το κοινό ταξίδι, για την αγάπη που εισέπραξα, για τα μαθήματα ζωής που πήρα από αυτά, για τον κοινό μας αγώνα.

Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στην ΜΜΑ για την πολύτιμη συνδρομή τους, την εθελόντρια που 20 χρόνια μας προσφέρει τις υπηρεσίες της. Τον ανώνυμο αιμοδότη και τον Σύλλογο Αιμοδοτών η Αγάπη που πάντα μας παρείχαν το απαιτούμενο αίμα, να ευχαριστήσω τέλος όλους εσάς που συμμετέχετε στην γιορτή μας.

 

D1.PNG D2.PNG D3.PNG D4.PNG D5.PNG D6.PNG