Sticker EDET

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ

ListaXS2

ΚΕΦΙΑΠ

kefiap2

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΣΘΕΝΗ

Search REC

ΜΗΤΡΩΟ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Mitroologo1

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Anasfalistoi XS2

ΥΓΕΙΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρουσιάζονται κυρίως πραγματικές καταστάσεις διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ. Ευρωπαίοι πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν, να σπουδάσουν ή να αναζητήσουν ιατρική περίθαλψη σε άλλη χώρα της Ένωσης.

dark blue el-s

 

Υλικό από την ιστοσελίδα του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» το οποίο ασχολείται με την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων.

pedtraumalogo

foodpyramid1

Βρείτε μας στον χάρτη

Xartis


 ο Αρχική
 ο Οργανόγραμμα

 ο Γραφείο Εκπαίδευσης

Εκπαιδευτικό έργο

➭ Επιστημονικό έργο

 Πρωτόκολλα

Εργασίες

 ο Εκδηλώσεις - Δράσεις
 ο Ανακοινώσεις

Βασικότερος σκοπός της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας είναι η παροχή έργου που θα συμβάλλει στην ποιοτική και αποτελεσματικότερη φροντίδα υγείας προς τους ασθενείς, μέσα από την εκτέλεση πολλαπλών, απλών αλλά και πιο πολύπλοκων νοσηλειών που βασίζονται σε επιστημονικές αρχές.
Επιπρόσθετοι στόχοι της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας μείζονος σημαντικότητας αποτελούν:
• Η εξασφάλιση κατάλληλης διοικητικής και οργανωσιακής κουλτούρας, με την τήρηση σχετικών κανονισμών και διαδικασιών
• Ο προγραμματισμός και ο έλεγχος του νοσηλευτικού προσωπικού, η συνεργασία με τις άλλες υπηρεσίες, προκειμένου να επιτευχθεί παράλληλα με το νοσηλευτικό έργο και ο διαχειριστικός έλεγχος υγειονομικού – φαρμακευτικού υλικού
• Η προαγωγή της νοσηλευτικής επιστήμης σε όλες τις κατηγορίες εργαζομένων μέσω προγραμμάτων συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, κλινικών πρωτοκόλλων αλλά και με την εκπαίδευση φοιτητών και σπουδαστών νοσηλευτικής όλων των βαθμίδων
Προκειμένου να επιτευχθούν οι παραπάνω στόχοι επιβάλλεται η εφαρμογή των θεωρητικών διδαγμάτων της νοσηλευτικής επιστήμης κατά την άσκηση της νοσηλευτικής πρακτικής, τόσο σε επίπεδο ηγεσίας όσο και σε υπαλληλικό επίπεδο. Αυτή γίνεται με γνώμονα το σεβασμό της αξιοπρέπειας όλων των ατόμων, υπεύθυνα, διεκπεραιωτικά, με εγρήγορση, με τη χρήση της ενεργητικής επικοινωνιακής διαδικασίας και με τη διαρκή αναβάθμιση γνώσεων και δεξιοτήτων μέσα από έρευνα, χρήση κατευθυντήριων οδηγιών και νοσηλευτικών πρωτοκόλλων.

 

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ Γ.Ν. ΞΑΝΘΗΣ

ΣΑΜΠΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ